Een echt gesprek met je partner

Relatiecoaching met liefdevolle aandacht voor jullie groeiproces

  • Elkaar weer echt zien
  • Een gelijkwaardige relatie
  • Verbinding in heling vinden

Herken jij je in het volgende?

Als een of meer van deze problemen bekend voorkomen, dan kan relatiecoaching je helpen helderheid te krijgen en stappen te zetten naar een gezondere relatie. 

Wantrouwen in je partner

Voel je dat er een gebrek aan vertrouwen is tussen jou en je partner, en wil je dit oplossen?

Te kort aan ruimte / onder gesneeuwd

Voel je je vaak overweldigd door je partner of het leven en heb je het gevoel dat je te weinig ruimte hebt voor jezelf?

Ontevreden over intimiteit en seks

Is de intimiteit in je relatie veranderd of zou je graag een goed gesprek over jullie seksleven willen maar weet je niet hoe?

Ik voel me eenzaam

Voel je je eenzaam, zelfs als je in een of meerdere relatie(s) bent, en wil je die eenzaamheid doorbreken?

We belanden steeds in een strijd

Lijken dagelijkse conflicten de overhand te nemen in je relatie, en wil je leren hoe je hiermee kunt omgaan?

Te weinig plezier samen

Ervaar je een gebrek aan vreugde en plezier in je relatie, en wil je samen weer genieten?

“Vrijheid is als de adem, waar liefde is als de ziel.”

Relatiecoaching van Rebecca

Liefde en vrijheid coaching Rebecca van Lieshout Groningen

Liefde en vrijheid

Jij en je partner willen graag aan jullie verbinding werken. Jullie komen samen bij mij om aan jullie coachvraag te werken, jullie gaan eigen uitdagingen aan en steunen de ander bij zijn of haar proces. 

Ook als single of solo kan je bij mij terecht wanneer je meer wilt leren over jezelf, dynamieken die je in relaties hebt gehad of meer liefde voor jezelf wenst.

Intimiteit en seks

Jij als single of jullie als koppel zoeken een coach die je bijstaat in je zoektocht naar de antwoorden bij intieme persoonlijke vragen. Alles is bespreekbaar, waarbij ruimte en warmte de basis vormen van onze doortastende gesprekken.

In mijn coaching voorzie ik jullie proces van geweldige tools die jullie zowel aan het denken zetten als praktische handvatten geven.

Allround persoonlijke coaching

In mijn coaching zet ik alles in waar ik kennis van heb. Ik heb een brede Post-HBO opleiding gevolgd en heb geïnvesteerd in een flinke toolbox. Zo gaan we niet alleen denken over de coachvraag, maar ook voelen en dromen. Ik zet systemisch coachen, lichaamswerk en mijn ervaring met tantra in om jullie zo goed mogelijk te bedienen. Daarnaast werk ik graag biografisch, samen onderzoeken we jouw vragen aan de hand van jouw verhalen. Op andere momenten werken we praktisch, waarbij we vooral gericht zijn op de toekomst en op oefening. Als het goed voelt kan ik je af en toe ook uitlokken en de plekjes opzoeken waar het even raakt of steekt. Ik ga niet snel iets uit de weg en weet hoe dit veilig kan.

Spiriamorie

Spiritualiteit is voor iedereen anders. Het is een persoonlijk leerproces. Het kan zweverig zijn, het kan aards zijn, in mijn beleving allebei. Spiritualiteit is betekenis geven, bewustzijn en gewoon ‘zijn’. Het is liefde en vrijheid, het is wat zich in en buiten jou manifesteert. Het is energie en zingeving voor mij, of voor een ander alles wat nog niet wetenschappelijk onderbouwd is.

Het kan monogame relaties betreffen of een meer polyamoreus karakter hebben. Mijns inziens kan je zelfs solo een spirituele relatie ervaren en is deze zelfs wenselijk om werkelijk met anderen liefde te kunnen delen.

Rebecca van Lieshout

Ik zie de wereld als een plek waar het leven hard en ingewikkeld kan zijn en men snel uit contact raakt met zichzelf. Hier hoop ik mensen te herinneren aan liefde, vrijheid en veiligheid. Ik wil mensen liefhebben en ze leren lief te hebben, om zo samen liefde te verspreiden als een wolk die steeds groter wordt om de wereld te omarmen.

Warme groet,

Rebecca.

Drie stappen naar een fijne relatie

1. Uitgebreide persoonlijke intake

Plan eenvoudig online een afspraak in voor een persoonlijk intakegesprek. Tijdens deze face-to-face ontmoeting duiken we diep in je behoeften en verwachtingen om een solide basis te leggen voor de komende sessies.

2. Persoonlijke gesprekken en opdrachten

Acht op maat gemaakte gesprekken die specifiek zijn afgestemd op jullie unieke relatie-uitdagingen. Tussen de sessies gaan jullie aan de slag met de nieuwe inzichten en vaardigheden.

3. De nieuwe balans samen voortzetten

Ontvang praktische tools en technieken die je direct kunt toepassen. Met deze hulpmiddelen en inzichten kun je samen met je partner ook na het traject verder groeien en je relatie versterken.

Voor: Je voelt je nu wellicht onbegrepen en gefrustreerd in je relatie. Communicatieproblemen en conflicten lijken steeds terug te komen, en je weet niet hoe je dit moet aanpakken.

Na: Na mijn coaching en met de tools en inzichten die je krijgt, zul je beter kunnen communiceren en dichter bij je partner staan. Je relatie wordt sterker en je voelt je weer verbonden en gelukkig samen.

F.A.Q.

Veel gestelde vragen

Relatiecoaching is een vorm van persoonlijke coaching die zich richt op het ondersteunen van individuen en koppels om hun relaties te verbeteren. Het doel van relatiecoaching is om mensen te helpen meer tevredenheid en vervulling in hun persoonlijke relaties te bereiken. Dit kan romantische partnerschappen, familierelaties, vriendschappen of zelfs professionele relaties omvatten.

Een relatiecoach werkt doorgaans met cliënten om specifieke kwesties of uitdagingen in hun relaties te identificeren en aan te pakken. De coach kan helpen bij het verbeteren van communicatieve vaardigheden, het opbouwen van emotionele intimiteit, het stellen en bereiken van relatie-doelen, en het effectiever omgaan met conflicten. Het coachingproces kan het verkennen van individuele overtuigingen en gedragingen omvatten die van invloed zijn op de relatie, het identificeren van patronen en het ontwikkelen van strategieën voor positieve verandering.

Mijn uurtarief voor 2023 is 121 euro, dit is inclusief btw. 

De kosten van ieder traject zijn hierop gebaseerd. Een relatiecoachtraject van 8 sessie die gemiddeld 2 uur duren, zal een investering van 1930 euro zijn. 


Voor mensen met minder inkomen of een bijzondere behoefte bied ik eenmaal per jaar een gratis coachtraject of met korting aan, vraag naar de mogelijkheden op dit moment.

Je kunt van mij verwachten dat ik je tegemoet treedt met onvoorwaardelijke liefde, het belangrijkste ingrediënt voor alles. Dat vind je misschien zoet, maar met minder doe ik het niet, ik meen dit heel serieus.

Daarnaast zal ik open en eerlijk naar je zijn, ook nuchter, creatief of zelfs mijn spirtuele inzichten met je delen als jij hier ook voor open staat.

Je kunt met mij duidelijke afspraken maken waar ik zelf ook veel behoefte in heb. Ook zet ik alles in wat ik op professioneel vlak en uit interesse tot nu toe heb geleerd.

Ik ben analytisch zeer sterk, maar kan ook heel goed luisteren met mijn hart en onderbuik.

Elk traject begint met een kennismakingsgesprek van een halfuur. Deze is kosteloos en kan zowel live als via beeldbellen plaatsvinden. In dit gesprek tasten we af of er een samenwerking tot stand kan komen en maken we aanvullende afspraken. 

Het gemiddelde project of traject wat ik afspreek duurt 8 sessies. We ronden het traject en project daarbij af om niet eindeloos en onnodig te verlengen. Uiteraard sta ik altijd open voor de mogelijkheid een nieuwe samenwerking aan te gaan wanneer we dit beiden wensen en waardevol achten. 

Mocht je liever een ander voorstel willen doen, doe dit, ik moedig het aan wanneer je zelf verantwoordelijkheid neemt voor wat je bij mij zoekt. 

Ben je klaar om de verandering te omarmen?

Maak vandaag nog een afspraak en werk aan een sterkere relatie. Laat misverstanden en conflicten niet het einde van je relatie betekenen. Met de juiste begeleiding kun je deze obstakels overwinnen. Stel je een relatie voor waarin je je gehoord, begrepen en gewaardeerd voelt. Dat is het succes dat je kunt bereiken met relatiecoaching.