Voel je vrij, verbonden en veilig

Persoonlijke coaching, alle aandacht voor jouw ontwikkeling om verder te komen in jouw leven

  • Nieuwe uitdagingen aangaan
  • Jezelf ontdekken en ontwikkelen
  • Begrijpen waarom het nu wel lukt

Herken jij je in het volgende?

Als een of meer van deze problemen bekend voorkomen, dan kan persoonlijke coaching je helpen helderheid te krijgen en stappen te zetten naar een vrij en verbonden leven. 

Niet voor mezelf kunnen zorgen

Weet je van jezelf dat je teveel geeft en te weinig aan je zelf denkt, voor jezelf opkomt of lukt het gewoon niet om genoeg zelfzorg te doen?

Vaak alleen voelen

Mis je verbinding in je leven met jezelf en anderen? De prijs van anderen niet toelaten in je leven kan hoog aanvoelen.

Niet weten wat ik wil

Lukt het maar niet om naar binnen te kijken, om daar te voelen wat je echt wilt en in contact met dat gevoel je wensen na te leven?

Stil blijven zitten

Blijf je een groot deel van de tijd stil zitten, afwachtend op wat anderen doen? Herken je dat je duikt op je werk, in je relaties of voor jezelf?

Niet tot rust komen

Zijn ontspanning en rust voor jou niet vanzelfsprekend? Je doet zoveel en werkt zo hard, maar in plaats van dat je geniet raak je uitgeput.

Een ontevreden gevoel

Je weet dat je niet uit het leven haalt wat erin zit. Ogenschijnlijk gaat alles best wel goed, maar waarom voelt het dan toch niet zo? Wat heb je gemist?

“Laten we samen op ontdekkingsreis gaan, de hindernissen overwinnen en jouw persoonlijke reis naar liefde, vrijheid en veiligheid voortzetten.”

Persoonlijke coaching van Rebecca

Bij persoonlijke coaching ga je aan de slag om jezelf beter te leren kennen en onderzoek je wat je nu werkelijk wilt. Samen kijken we wat bij jou past op je weg naar persoonlijke groei. We richten ons op thema’s zoals innerlijke rust en acceptatie. We kijken naar de veranderingen in je leven, de keuzes die je maakt en de talenten die je bezit.

Liefde en vrijheid, in veiligheid


Toen ik vrij, verbonden en veilig door het leven kon gaan wist ik dat ik alles nodig had om zowel met anderen te kunnen connecten als bij mezelf te kunnen blijven. Vind de juiste balans door te werken aan een vrij en verbonden leven, waarbij je kan vertrouwen op een stabiele basis die je keer op keer kan vinden bij jezelf.

Systemisch coachen


Samen we bekijken we alle kanten van de kwesties die je inbrengt. We onderzoeken het geheel vanuit een positieve, eerlijke benadering. We gaan analyserend aan de slag, waarbij we zowel aandacht voor het verstand hebben, als de gevoelswereld en de verdere innerlijke wereld. Hiervoor werk ik systemisch, lichaamsgericht en vaak ook tantrisch.

Oplossingsgericht coachen


Positief ingesteld en doelmatig aan de slag met vraagstukken die je bezighouden. We doen meer van wat werkt, we laten los wat niet heeft geholpen en laten met rust wat al goed gaat. Samen tasten we af of jij vooral praktische behoeften hebt of graag de diepte in gaat voor inzichten. Altijd op een basis van liefde voor de mens.

Allround persoonlijke coaching

In mijn coaching zet ik alles in waar ik kennis van heb. Ik heb een brede Post-HBO opleiding gevolgd en heb geïnvesteerd in een flinke toolbox. Zo gaan we niet alleen denken over de coachvraag, maar ook voelen en dromen. Ik zet systemisch coachen, lichaamswerk en mijn ervaring met tantra in om jullie zo goed mogelijk te bedienen. Daarnaast werk ik graag biografisch, samen onderzoeken we jouw vragen aan de hand van jouw verhalen. Op andere momenten werken we praktisch, waarbij we vooral gericht zijn op de toekomst en op oefening. Als het goed voelt kan ik je af en toe ook uitlokken en de plekjes opzoeken waar het even raakt of steekt. Ik ga niet snel iets uit de weg en weet hoe dit veilig kan.

Drie stappen naar jouw persoonlijke verandering

1. Uitgebreide persoonlijke intake

Plan eenvoudig online een afspraak in voor een persoonlijk intakegesprek. Tijdens deze face-to-face ontmoeting duiken we in je behoeften en verwachtingen om een solide basis te leggen voor het verandertraject.

2. Jouw unieke gesprekken en opdrachten

Acht aandachtige gesprekken die op jouw vraag en behoeften zijn afgestemd, met oefeningen en handvatten die je tot nieuwe inzichten en vaardigheden zullen brengen.

3. Klaar voor de verandering

Met jouw plan heb je een duidelijk beeld van hoe je nu verder kan en weet je om te gaan met blokkades die eerder de realisatie van jouw dromen in de weg stonden. Met praktische tools en technieken kan je zelf verder. 

Rebecca van Lieshout

Ik zie de wereld als een plek waar het leven hard en ingewikkeld kan zijn en men snel uit contact raakt met zichzelf. Hier hoop ik mensen te herinneren aan liefde, vrijheid en veiligheid. Ik wil mensen liefhebben en ze leren lief te hebben, om zo samen liefde te verspreiden als een wolk die steeds groter wordt om de wereld te omarmen.

Warme groet,

Rebecca.

persoonlijke- en relatie coaching

Jan (44, Groningen)

’Nadat ik startte met Rebecca als coach, merkte ik na enkele weken al de eerste resultaten van het traject. Rebecca is een coach die werkt met een goed coachplan en die beschikt over een hele rugzak aan oefeningen. Ze is een meester in het doen van interventies. Heel professioneel en fijn. Ik kan Rebecca dan ook van harte aanbevelen aan een ieder die een eerlijke en bekwame coach zoekt.’

F.A.Q.

Veel gestelde vragen

Coaching is mensen ondersteunen die een uitdaging hebben waarbij zij deze aan willen gaan. Het is een samenwerking waarbij iemand of een relatie centraal staat dat de handvatten zoekt. Deze wordt bijgestaan door iemand die systematisch bij het proces kan ondersteunen. Samen proberen zij bewustwording te creëren en zelfvertrouwen op te bouwen voor de oplossing om vervolgens het gewenste gedrag te kunnen oefenen.

Mijn uurtarief voor 2023 is 121 euro, dit is inclusief btw. 

De kosten van ieder traject zijn hierop gebaseerd. Een persoonlijk coachtraject van 8 sessie die gemiddeld 1,5 uur duren, zal een investering van 1450 euro zijn.


Voor mensen met minder inkomen of een bijzondere behoefte bied ik eenmaal per jaar een gratis of coachtraject met korting aan, vraag naar de mogelijkheden op dit moment.

Je kunt van mij verwachten dat ik je tegemoet treed met onvoorwaardelijke liefde, het belangrijkste ingrediënt voor alles. Dat vind je misschien zoet, maar met minder doe ik het niet, ik meen dit heel serieus.

Daarnaast zal ik open en eerlijk naar je zijn, ook nuchter, creatief of zelfs mijn spirtuele inzichten met je delen als jij hier ook voor open staat.

Je kunt met mij duidelijke afspraken maken, iets waar ik zelf ook behoefte aan heb. Ook zet ik alles in wat ik op professioneel vlak en uit interesse tot nu toe heb geleerd.

Ik ben analytisch zeer sterk, maar kan ook heel goed luisteren met mijn hart en onderbuik.

Elk traject begint met een kennismakingsgesprek. Deze is kosteloos en kan zowel live als via beeldbellen plaatsvinden. In dit gesprek tasten we af of er een samenwerking tot stand kan komen en maken we aanvullende afspraken. 

Het gemiddelde project of traject dat ik afspreek duurt 8 sessies. We ronden het traject en project daarbij af om niet eindeloos en onnodig te verlengen. Uiteraard sta ik altijd open voor de mogelijkheid een nieuwe samenwerking aan te gaan, wanneer we dit beiden wensen en waardevol achten. 

Mocht je liever een ander voorstel willen doen, doe dit. Ik moedig het aan wanneer je zelf verantwoordelijkheid neemt voor wat je bij mij zoekt. 

Ben je klaar om de verandering te omarmen?

Maak vandaag nog een afspraak en werk aan een sterk veranderproces. Laat blokkades en onbewust gedrag niet de kwaliteit van leven bepalen. Met de juiste persoonlijke coaching kun je deze obstakels overwinnen. Stel je een leven voor waarin je je gehoord, begrepen en gewaardeerd voelt, door anderen en jezelf. Waar je rust vindt en voldoening. Dat is het succes dat je kunt bereiken met een persoonlijk coachtraject.