Bij een hechte vrouwencirkel horen

Ervaar spirituele verbinding in de moderne wereld voor en door vrouwen.

  • Verbonden met het vrouwelijke in jezelf
  • Onderdeel zijn van je eigen sisterhood
  • Je spiritueel ontwikkelen

Herken jij je in het volgende?

Te weinig tijd en ruimte ervaren voor wie ik ben

Vergeet jij jezelf ook geregeld en sta je niet genoeg stil bij wie jij bent en wat jij wilt?
Op een plek waar we in alle rust en warmte samenkomen is er ruimte voor ieder van ons. Hier kunnen we vertragen en luisteren naar onszelf en elkaar. 

Leven in een mannenwereld,

waar ik weleens over het hoofd wordt gezien, ik soms moet opboksen tegen oordelen en ik niet word gewaardeerd voor mijn vrouwelijke kwaliteiten en inbreng.
Tijdens de cirkels word je omgeven door alleen maar vrouwelijke energie die helend, verzachtend en rustgevend kan werken. 

Geen plek hebben om gelijkgezinde dames te ontmoeten

Vind je het lastig om vrouwen te vinden die jij interessant vindt of ben je het contact met dames verloren in jouw leven?

 In het dagelijks leven lopen we elkaar zo voorbij, niet wetende dat de ander ook worstelt met dezelfde thema’s en zoekende is. We komen hier in contact met elkaar en bouwen een band op met toffe dames van deze tijd. 

Uit contact geraakt met het vrouw-zijn

Merk je dat jouw vrouwelijke kant ook onvoldoende de ruimte krijgt in het dagelijks leven?

Ontsnap aan de drukte van het leven en kom in contact met je gevoelige, vrije en speelse vrouwelijke energie.

“Een warme bron van onvoorwaardelijke zusterliefde en inspirerende creativiteit.”

Vrouwencirkels van Rebecca

Vorm een eigen vrouwencirkel met een fijne groep dames uit de omgeving. In huiselijke sfeer word je ondersteund om inspirerende bijeenkomsten te beleven en samen een band op te bouwen. 

Meld je aan om dames te vinden met dezelfde behoeften en die matchen met jouw idee van een vrouwencirkel. Wanneer er genoeg dames zijn om jouw cirkel te starten volgt er een uitgebreide introductiefase die ik voor jullie samenstel. Daarna help ik jullie op weg zodat na verloop van tijd de cirkel helemaal van jullie is en er genoeg handvatten zijn om vol blijdschap verder te gaan met elkaar. 

Radio-interview

Rebecca van Lieshout

Ik zie de wereld als een plek waar het leven hard en ingewikkeld kan zijn en men snel uit contact raakt met zichzelf. Op deze plek hoop ik mensen te herinneren aan liefde, vrijheid en veiligheid. Ik wil mensen liefhebben en ze leren lief te hebben, om zo samen liefde te verspreiden als een wolk die steeds groter wordt om de wereld te omarmen.

Warme groet,

Rebecca.

Jouw cirkel vormen?

1. Warme kennismaking

Na aanmelding nemen we de tijd om erachter te komen wie jij bent en wat voor cirkel bij jouw past. Dit kan op verschillende manieren; bellen, chatten of gewoon even langs voor een kop thee samen.

2. Vorming van jouw cirkel

Zodra jouw sisters voor een goede match gevonden zijn, worden jullie door mij ondersteunt om de eerste bijeenkomsten te houden. 

3. Heerlijke bijeenkomsten

Na verschillende fijne cirkels gehad te hebben met mijn begeleiding kunnen jullie nu zelf verder en mogen jullie genieten van hoe fijn het is om samen een vrouwencirkel te vormen.

Voor: Ik nam te weinig tijd en ruimte in voor mezelf, voelde me soms minderwaardig als vrouw en voelde de urgentie om bij te dragen aan de collectieve spirituele ontwikkeling van de vrouw.

Na: Nu bijna 2 jaar verder heb ik nog nooit een cirkel gemist en voel ik me gehecht als vrouw in mijn dagelijks leven. Ik ben 6 vriendinnen rijker en heb lastige thema’s kunnen inbrengen die ik nergens anders zo goed kon delen.

F.A.Q.

Veel gestelde vragen

Een vrouwencirkel is een bijeenkomst voor en door vrouwen die samenkomen om op een warme of ondersteunende en empowerende manier met elkaar te delen, te praten en te verbinden. Deze cirkels kunnen verschillende vormen aannemen, variërend van informele bijeenkomsten tot meer gestructureerde sessies met specifieke thema’s.

In een vrouwencirkel delen de deelnemers vaak hun ervaringen, uitdagingen, inzichten en successen. Het doel is om een veilige en ondersteunende ruimte te creëren waar vrouwen zich gehoord, begrepen en gesteund voelen. Delen = helen wordt wel gezegd en dat is niet voor niks, de kracht van delen is groots.
Thema’s die aan bod kunnen komen, variëren van persoonlijke groei en zelfontdekking tot maatschappelijke kwesties en empowerment.

Het idee achter vrouwencirkels is om een gemeenschap van vrouwen te vormen die elkaar ondersteunen en inspireren. Wat de exacte activiteiten en doelen van jouw cirkel zijn, hangt af van de gezamenlijke behoeften waarin we proberen te matchen. Zo is er in de ene cirkel meer behoefte voor onderwerpen rond spiritualiteit dan in andere.

In de cirkels die ik start beginnen we met 1 bijeenkomst per maand.

Bij inschrijving betaal je 20 euro. Je komt dan bij ons op de interesselijst en we kijken uit naar gelijkgezinde dames om je mee te machten. We streven ernaar om je zo snel mogelijk te matchen en te starten met een eigen cirkel voor iedereen. Meestal kan dit meteen. Mocht het na een jaar toch niet lukken kan je deze 20 euro gewoon terug verwachten.

Wanneer we beginnen met een cirkel is de matching gelukt en gaan we de eerste bijeenkomsten starten. Hiervoor betaalt iedere dame eenmalig 200 euro (-20 euro inschrijfgeld). De bijeenkomsten na deze introductieperiode zijn gratis.

Bij terugtrekken geen restitutie van reeds betaalde vergoeding. Het staat een ieder vrij om niet verder te gaan natuurlijk, al gaan we daar niet vanuit dat je dat zou willen natuurlijk (-;

Geen extra kosten voor deelname aan de bijeenkomsten, in dit principe zorgen de dames zelf voor hapjes/drankjes en stellen ze hun huis om beurten open voor de bijeenkomsten. 

Ik ondersteun het hele proces tot wanneer een echte groep is gevormd en staat. Dit betekent dat ik nieuwe cirkels vorm en jullie help een eigen invulling te geven aan het concept vrouwencirkel die bij de groep past. Na verloop van tijd is mijn inbreng niet meer nodig en richt ik mij weer op andere cirkels.

Je kunt van mij verwachten dat ik je tegemoet treedt met onvoorwaardelijke liefde, het belangrijkste ingrediënt voor alles. Dat vind je misschien zoet, maar met minder doe ik het niet, ik meen dit heel serieus.

Daarnaast zal ik open en eerlijk naar je zijn, ook nuchter, creatief of zelfs mijn spirtuele inzichten met je delen als jij hier ook voor open staat.

Je kunt met mij duidelijke afspraken maken waar ik zelf ook behoefte aan heb. Ook zet ik alles in wat ik op professioneel vlak en uit interesse tot nu toe heb geleerd.

Elk traject begint met een kennismakingsgesprek van een halfuur. Deze is kosteloos en kan zowel live als via beeldbellen plaatsvinden. In dit gesprek tasten we af of er een samenwerking tot stand kan komen en stel ik vragen om erachter te komen waar jouw behoeften liggen. 

Vervolgens zal ik de tijd nemen om meer dames te vinden met dezelfde intenties als jij. De vrouwen kunnen wel verschillen van leeftijden, beroepen, afkomst, etc. Hoe meer diversiteit in een groep, hoe meer je aan elkaar kan hebben is mijn insteek. Al zoek ik ook naar overeenkomsten zodat het goed kan klikken onderling.

Na matchen en een periode van kennismaken en jullie eigen cirkel ontdekken, laat ik jullie weer los om ergens anders weer nieuwe cirkels te kunnen vormen.

Steeds meer mannen vragen mij of er ook mannencirkels zijn. Het lijkt me leuk om in de toekomst ook een mannengroep op te zetten. Mocht mijn concept van een cirkel je aanspreken, neem dan even contact op voor de recente ontwikkelingen op dit gebied. Mannencirkels kunnen uiteraard beter opgezet worden door mannen, maar mocht je geïnteresseerd om samen een cirkel op te zetten die gaat over zachtheid, verbinding en veiligheid ben je wellicht hier aan het goede adres.

Ben je klaar om mee te doen?

Maak vandaag nog een afspraak en meld je aan! Kom weer in contact met dames en het vrouwelijke in jezelf. Gun jezelf die aandacht en liefde zodat je de rest van de tijd de wereld weer in kan zonder de connectie met jezelf te verliezen. Geniet van de helende werking van delen en ontdek de kracht van jouw intuïtie.