Esther Perel

Waar moeten we beginnen? Een kijkje in de praktijk van Esther Perel

Elke maandagochtend biedt een unieke kans om binnen te stappen in de wereld van de iconische psychotherapeute Esther Perel. In haar podcast, onderdeel van het Vox Media Podcast Network, luisteren we mee met echte mensen die op zoek zijn naar inzichten en antwoorden op hun persoonlijke vragen.

Esther Perel staat bekend om haar diepgaande benadering van menselijke relaties en interacties. Haar sessies onthullen de rauwe, intieme en diepgaande details van persoonlijke verhalen. Of het nu gaat om liefdesbreuken, open relaties, conflicten op de werkvloer of breuken binnen het gezin, Perel’s therapiekamer is een spiegel waarin we onszelf en onze eigen verhalen kunnen herkennen.

De podcast van Esther Perel is niet zomaar een luistersessie; het is een reis door de complexiteit van menselijke emoties en relaties. Het biedt luisteraars een kans om te reflecteren op hun eigen leven en relaties door de ervaringen van anderen. Het is een plek waar we onszelf de vraag kunnen stellen: “Waar moeten we beginnen?”

Deze podcast is een must voor iedereen die geïnteresseerd is in de dynamiek van relaties en persoonlijke groei. Het biedt niet alleen een kans om te leren van de ervaringen van anderen, maar ook om inspiratie te vinden voor onze eigen levensvragen. Dus, zet je koptelefoon op, leun achterover, en bereid je voor op een meeslepende ervaring die je kijk op relaties en interacties kan veranderen. Waar zullen we beginnen?