Jan Geurtz

Jan Geurtz

Ontdek de diepgaande trainingen van Jan Geurtz

Jan Geurtz is een bekende naam, vooral door zijn boeken zoals “Verslaafd aan Liefde” en “Verslaafd aan Denken”, waarin hij diep ingaat op de complexiteit van afhankelijkheidsrelaties en zelfdestructieve gedachtepatronen. Deze thema’s zijn enorm belangrijk omdat ze ons helpen te begrijpen hoe onze interacties en gedachten onze relaties en welzijn beïnvloeden.

Ondanks de diepgaande inzichten die zijn boeken bieden, blijft de praktische toepassing in het dagelijks leven voor velen een uitdaging. Het is één ding om over deze concepten te lezen, maar iets heel anders om ze daadwerkelijk toe te passen in onze eigen levens en relaties.

Daarom biedt Jan Geurtz trainingen aan die deze kloof overbruggen. Zijn trainingen zijn ontworpen om de inzichten uit zijn boeken om te zetten in concrete, praktische vaardigheden en strategieën. Deze sessies bieden niet alleen theoretische kennis, maar ook praktische hulpmiddelen en een ondersteunende omgeving die essentieel zijn voor persoonlijke groei en het overwinnen van innerlijke conflicten. Met zijn empathische begeleiding en de interactieve aard van de trainingen, krijgen deelnemers de kans om te leren, te groeien en hun leven ten goede te veranderen.